CERTIFICEREDE TIL AT SÆTTE INDBRUDSALARMER OP

indbrudsalarm

Undersøgelser viser at hvert fjerde dansker idag frygter at blive udsat for indbrud (kilde: Trygfonden). For Carsten Ralf fra BUUS Køle-Service var frygten blevet til virkelighed, og havde flere gange været udsat for indbrud. Det var lige indtil de tog sagen i egen hånd og fik installeret tyverialarm.

Nykøbing El-Service er certificerede til at sætte indbrudsalarmer op, for at skabe tryghed for lokalbefolkningen. Se vores certificeringer her. 

– Der er mange, som tilbyder montering af alarmsystemer i dag. Desværre ser vi alt for ofte, at systemerne ikke er monteret korrekt og derfor ikke dækker boligen optimalt. Der er en grund til, at man kan blive certificeret indenfor alarmsystemer, hvilket netop er for at sikre, at alarmsystemet monteres korrekt, så der ikke er tale om falsk tryghed for kunderne. Det er grunden til, at det har været afgørende for mig, at få de nødvendige certificeringer, så kunderne kan være helt trygge ved at vælge os.

God præventiv effekt
Alarmerne installerer Nykøbing El-Service for både privat- og erhvervskunder.
– Vi monterer utrolig mange alarmer til vores privatkunder, og nu er vi også blevet certificeret til at levere de helt store, forkromede alarmsystemer, som har givet os en pæn stigning i antallet af større erhvervsløsninger, siger Claus Martinussen.

Der er ingen tvivl om, at hvis den hårdkogte, professionelle indbrudstyv vil ind, så kommer han ind, uanset om der er alarm eller ej. Men erfaringer viser alligevel, at alarmklistermærkerne i vinduerne faktisk har en rigtig god præventiv effekt. Mange vælger, at alarmen skal ringe op til naboer ved indbrud, hvilket betyder at hjælpen er i nærheden. Det er derfor meget risikabelt for indbrudstyven, at begå indbrud i et område hvor naboer hjælper hinanden.

– Den præventive effekt skal man ikke undervurdere. Vi havde på et tidspunkt en række indbrud i det område, hvor vores afdeling i Nykøbing ligger, og her var mønsteret klart. Alle dem med alarmmærkater i vinduerne, var tyvene gået udenom, mens alle dem uden mærkning havde haft ubudne gæster. Det er desuden vigtigt at alarmen er af ordentlig kvalitet og at alarmen monteres rigtigt. Ellers kan der være tale om falsk tryghed, fortæller Claus Martinussen.

Simpel app giver tryghed
BUUS Køle-Service, der ligger i industriområdet vest for Nykøbing, var for nogle år siden blev ramt af flere indbrud. Da de så fik bygget nyt kontor, valgte de at få installeret en tyverialarm fra Nykøbing El-Service.

Han er meget begejstret for løsningen:
– Det er det bedste produkt på markedet; et helt unikt produkt, hvor vi med en meget enkel app kan følge det hele online og se billeder, overvåge temperatur, tænde lys og så videre, fortæller Carsten Ralf fra BUUS Køle-Service.

Han sover rigtig godt om natten nu og et indbrudsforsøg for nyligt viser, at alarmen fungerer perfekt.

– Alarmen gik midt om natten og vi rykkede ud, men der skete ingenting. De er givetvis blevet skræmt væk af de skjulte sirener, vi har sat op, siger Carsten Ralf.

Han er med egne ord ovenud tilfreds med løsningen, som han betegner som meget simpel og let at betjene.

– Jo, flere værdier vi har fået i det nye kontor, jo vigtigere er det at have en indbrudsalarm og jeg er meget tilfreds over at vi har fået den – det gør mig meget tryg, siger Carsten Ralf.

Flere og flere får alarm
Heldigvis viser statistikkerne, at antallet af indbrud i Danmark er faldende, men der er stadig cirka 15.000 indbrud i Danmark i kvartalet. Flere indbrud sker også ved højlys dag og det er en meget ubehagelig oplevelse at få ubudne gæster.

– Derfor tager flere og flere konsekvensen af det og investerer i et alarmsystem. For relativt få penge kan man få et godt basisalarmsystem, og så kan man ellers bygge på med diverse moduler alt efter, hvilket behov man har, siger Claus Martinussen fra Nykøbing El-Service.

Se vores indbrudsalarmer til erhverv her.

Se andre nyheder