NY AFDELING FOR SIKRING OG BRAND

viskabertryghed

Nykøbing El-Service udvider vigtigt forretningsområde med en ny afdeling for sikring og brand. Under brandet viskabertryghed sættes trygheden hos danskere i lokalområdet i fokus. Brandet bliver platform for sikkerhed og alarmer, og er til for at hjælpe og vejlede i sikkerhed.

– Vi hjælper i forvejen mange kunder med løsninger inden for sikring og brand, men området ekspanderer konstant med ny teknologi og udstyr, så en særskilt afdeling for området passer bedst ind i vores strategiske udvikling, fortæller Claus Martinussen – indehaver af Nykøbing El-service

Nykøbing El-Service arbejder allerede nu med løsninger inden for brandalarmer, adgangskontrol, overvågning og tyverisikring. – Der er tale om tekniske løsninger som hovedsageligt baserer på åbne anlæg. At anlægget er åbent har stor betydning for kundetilfredsheden, da låste systemer er enormt ufleksible, forklarer Claus

Vi etablerer den nye afdeling med det formål at videreudvikle ydelsessortimentet på området med de nyeste produkter på markedet og fortsat hjælper både private, virksomheder, regioner og kommuner.

– Byggeri bliver mere og mere komplekst, og dermed bliver brandalarmer og sikringsudstyr mere avanceret, og løsningerne skal i højere grad skræddersyes. Derudover er kravene fra forsikringsselskaber og bygningsreglementet stigende, især til brandsikring, siger Claus. For at imødekomme branchens konstante udvikling er Nykøbing El-Service certificeret til at løse de komplekse sikringsopgaver, og med den nye afdeling vil området nu få ekstra fokus til fordel for kunderne.

Besøg den nye hjemmeside på viskabertryghed.dk

Se andre nyheder