Services

Brand & sikring

VI ER CERTIFICEREDE TIL AT TAGE OS AF DIN TRYGHED

Hos Nykøbing El-Service får du en professionel sparringspartner når vi snakker sikkerhedsløsninger. Vi tager vores certificering alvorligt, og specialiserer os i at skabe skræddersyede løsninger for vores kunder.

Vi installerer indbrudsalarmer, videoovervågning, adgangskontrol og brandalarmer – både hos dig privat, i virksomheder og hos regioner og kommuner. Vi kan også sørge for, at du bliver advaret om oversvømmelse og strømsvigt og derved mindske følgeskaderne i f.eks sommerhuset eller i virksomheden. Det kan give store skader, hvis der ikke er tænkt på en effektiv løsning. Vær derfor på forkant og sørg for at du ikke får ubudne gæster eller store skader. Vi tilbyder en app både til Android, iPhone og Windows, hvor du via billeder kan overvåge dit hjem eller virksomhed, samt kan følge med i hvem og hvornår noget ankommer og forlader lokalerne.

 (viskabertryghed.dk)

 (viskabertryghed.dk)

Brand sikring

Vi kender alle vigtigheden af sikkerhed i vores arbejdsmiljø.

En brandalarm sikrer ikke kun, at dine medarbejdere og besøgendes sikkerhed, men reducerer også risikoen for inventar eller data, hvis der skulle opstå brand i arbejdstiden!

Kontakt os i dag, hvis du har brug for brandalarmer i din virksomhed eller i det private hjem. Vi er DBI-godkendte installatører og kan hjælpe med at sikre, at dine lokaler lever op til sikkerhedsstandarderne!

DU SKAL IKKE VÆRE BRANDSPECIALIST FOR AT SIKRE DIN VIRKSOMHED

Der er mange forhindringer, du skal igennem, hvis din virksomhed opererer i et usikkert miljø. Det er her, vi kommer ind i billedet! Vi er eksperter i brandalarmer og sikrer, at alle krav til erhvervslokaler er opfyldt.

 (viskabertryghed.dk)

skal vi kontakte dig?

Brug kontaktformularen herunder