Terrassevarmer

Varm din terrasse eller udestue op

Det er tid til at rykke udendørs! Den danske sommer er som vi kender den en smule uforudsigelig. Når vejret er godt rykker vi ud på terrassen og i haven og nyder livet med familien og venner også hen på de lange sommeraftener. Når det bliver køligt om aftenen kan en terrassevarmer forlænge aftenen, så man ikke er nødsaget til at rykke indenfor. 

TIP: Brug sejl til at indkapsle varmen

Du behøver ikke at investere mange penge i overdækket terrasse, så sommeraftenerne kan forlænges. Brug en sejldug til at overdække dit yndlingsspot på terrassen. Fordelen ved sejldug er, at når du så gerne vil nyde solen, kan sejlet tages ned.

Der er store fordele ved at overdække terrassen. Du kan indkapsle varmen fra ildstedet eller varmelampen, samt den skærmer for regnen. Også er det endda rigtig hyggeligt! 

Solamagic terrassevarmer – bedst i test!

Terrassevarmer på el er uden tvivl den bedste og billigste løsning, når du skal varme terrassen eller udestuen op. Forbruget er billigere end gas, samt varmer et stort radius ifht. til sin størrelse. De nye varmelamper fra Solamagic har endda en “No glare” funktion, hvilket betyder at den ikke afgiver et gulligt/rødligt skarpt lys, som så mange andre terrassevarmere har. 

Når du bruger en Solamagic 1400 Eco+ terrassevarmer i én time er forbruget på 2,85 kr. i strøm. Det vil sige når du bruger den 100 timer på en sommer er forbruget 285 kr. for en hel sommer. En gennemsnitlig gas-terrassevarmer koster 32 kr. i timen i gasforbrug, hvilket er 3200 kr for en hel sommer.

Der findes forskellige slags og farver, så kontakt os på 97723860 eller post@nyk-elservice.dk for mere info. Så kan vi få en snak om netop jeres behov.

terrassevarmer

brug for en snak om terrassevarmere?

Brug kontaktformularen herunder