TV-OVERVÅGNING FRA NYKØBING EL-SERVICE FANGEDE TYVEN

overvaagning

Der er mange fordele ved at få kameraovervåget sin virksomhed. En af de vigtigste er den præventive effekt, som har stor betydning for de ansattes sikkerhed og tryghedsfølelse. Det er desuden muligt at undgå et ellers ofte set tyverimønster, hvor tyven vender tilbage til samme gerningssted. Selvom uheldet var ude for Typographic, var det takket være kameraovervågningen muligt at fange tyven.

Firmaet TypoGraphic i Nykøbing oplevede fornylig det, som alle frygter, som man tænker kun sker for alle andre. I weekenden var der indbrud og tre dyre Mac-computere blev stjålet. Det satte hold i produktionen, da det netop var disse computere, der styrede produktionen. Så mandag morgen stod alt på trykkeriet stille. 

– Produktionen var sat på hold, og det var rigtig skidt. Vi kunne jo intet foretage os, fortæller Nicolaj Christensen, medejer af TypoGraphic. 

Heldigvis havde TypoGraphic få måneder forinden fået sat TV-overvågning op af Nykøbing El-Service – og de fik straks set tv-overvågningen igennem. Det viste sig, at der var rigtig gode og letgenkendelige billeder af tyven og hans bil. Billederne var så gode, at Nicolaj Christensen mandag morgen kunne aflevere downloadede billeder af både manden og bilen med nummerpladen til politiet. 

– Klokken 14 senere samme dag kom politiet med de to første computere, og vi fik straks sat produktionen igang igen. Et par dage efter fik vi den sidste computer. Manden blev anholdt og senere dømt. Det var meget effektivt, siger Nicolaj Christensen. 

Han er meget glad for, at de havde investeret i TV-overvågningen. 

– Tænk, hvis vi ikke havde fået sat overvågning op. Så havde vi aldrig fået computerne tilbage. Det er virkelig den bedste beslutning, vi længe har taget.

Se vores kameraovervågnings pakker her.

Se andre nyheder